Resultaten voor therapie

therapie
Therapie-aanbod PZ Onzelievevrouw.
De therapie beoogt te werken aan inzicht, gedragsverandering, stabilisatie, educatie, activatie al naar gelang de noden van de patiënt. Voor activering en resocialisatie zijn er wel therapievormen die openstaan voor de verschillende behandelvormen. Regelmatig maakt het team een bilan op ter evaluatie van de therapie.
coaching
Een therapeut zoeken Vind een Therapeut.be.
Een therapeut zoeken via Uitgebreid zoeken. Via Uitgebreid zoeken kun je een therapeut, therapie, psychotherapeut, psychotherapie of coach zoeken op meer specifieke voorwaarden zoals Voor wie kindertherapie, jongerentherapie, therapie senioren, Sessietype relatietherapie, gezinstherapie, groepstherapie, Therapieplaats therapie aan huis, online therapie of Bereikbaarheid dicht bij een bushalte, een trein station, toegankelijk voor rolstoelgebruikers, enz.
wat is sea
Hoeveel kost een therapie? met e-gezondheid.be Drupal.
De psychotherapeut ongeacht of dat een arts is of niet houdt spreekuur in een instelling die onder het ziekenfonds valt ziekenhuis, polikliniek. De therapie heeft dan plaats in het kader van deze instelling en valt dus onder de sociale zekerheid of in voorkomend geval het ziekenfonds.
wat is marketing
Hoe vind je een geschikte therapeut? Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Je kan afspraken maken over bijvoorbeeld het doel van de therapie, de aanpak, de frequentie van de gesprekken en de verwachte duur van de therapie. Heb je een therapeut gevonden of ben je naar een therapeut doorverwezen, maar voel je je bij deze persoon niet helemaal op je gemak, aarzel dan niet om dit te bespreken.
emdr
Bollenman" Phelps is voorstander van opmerkelijke therapie.
De Amerikaan, die afgelopen nacht zijn 19e olympische gouden medaille veroverde, gebruikt een nieuwe therapie die het herstel van de spieren zou moeten bevorderen. De techniek cupping" therapy, waarbij verwarmde bekertjes op de huid geplaatst worden om de spieren te helpen ontspannen, heeft ook enkele tegenstanders.
lichaamsgerichte psychotherapie
Welkom bij de Nederlandse Vereniging voor Manuele Therapie.
Lees meer over de NVMT. Animatiefilm over manuele therapie. Pijn Uitleg over chronische pijn en wat je er aan kunt doen. Hartpatiënt heeft meer bewegingsopties dan gedacht. Manuele Therapie: altijd in beweging! Ontdek wat de manueel therapeut voor u kan doen.
gedragstherapie
VVDO Vlaamse vereniging van deskundigen in de oplossingsgerichte therapie, opvoedkunde en coaching.
pizza cesar gent
Cursusaanbod Psychologie Therapie Centrum Voor Afstandsonderwijs.
Op 6-9 maanden. Cursus creatieve therapie. Wil je mensen met verschillende problematiek helpen en begeleiden door middel van creatieve therapieën zoals muziek, dans, drama of beeldende kunsten? Schrijf je in voor de cursus en ontdek de mogelijkheden en de werking van creativiteit op het genezingsproces.
chakra healing rotterdam
Doelgerichte therapie Alles over kanker.
In tegenstelling tot chemotherapie die weinig doelgericht is en alle snel delende cellen aantast, richt doelgerichte therapie zich specifiek op de kwaadaardige kankercellen zodat normaal weefsel gespaard kan worden. Doelgerichte therapie kan maar werken als het doel aanwezig en actief is op de tumorcellen.
behandeling anorexia
Bobath therapie.
Hij moet nagaan welke manier de patint gebruikt om zijn houdingen en bewegingen te organiseren en wat de kwaliteit daarvan dan is. Op basis van deze continue evaluatie kan de therapeut voortdurend de therapie bijsturen. 100 jaar ziekenhuis inkendaal 1909-2009.
erkende hbo opleidingen
Sirius Therapie.
Duet relatiebemiddeling Therapie, een cadeau voor je relatie?
Soms is het ook zo dat een van de twee emotioneel al uit de relatie is gestapt en therapie ziet als een veilige manier om de relatie te beëindigen, uit schrik voor de reactie van de partner wanneer verteld wordt dat men wil scheiden.

Contacteer ons